Kedah La

Kedah La versi baharu. Menggerak hati nurani dan pemikiran rakyat Kedah untuk melakukan perubahan dalam PRU14 nanti.

Terkini dari Kedah La

Thursday, March 14, 2019

Salam

Salam, Maaf kiranya kedatangan email ini mengganggu anda. Saya Azura Binti Mohammed berasal dari Malaysia dan sekarang ini tinggal dan berkerja di Houstan, Texas, US. Saya ingin kongsikan peluang Perniagaan yang boleh memberi manfaat kepada kita. Berikut butiran lanjut mengenai proposal ini. PRODUK SAPPHIRE STONE, ianya digunakan untuk membuat batu cincin, loket rantai, subang dan juga barangan perhiasan lain. Syarikat memerlukan produk ini dalam bentuk bahan mentah untuk diproses mengikut keperluan pelanggan syarikat kami. HARGA PASARAN DAN KEUNTUNGAN Syarikat membeli produk ini pada harga USD 2,600 per kg dimana harga pasaran di Malaysia adalah USD 2,050 per kg. Keuntungan sebanyak USD550 kita akan bahagikan 50 - 50. KEKERAPAN/KUANTITI PRODUK DIPERLUKAN & PENGHANTARAN Jumlah kekerapan pesanan bergantung kepada jumlah kuantiti yang di pesan oleh syarikat pada satu masa. Sekiranya pesanan pertama dalam kuantiti yang sedikit maka syarikat akan membuat pesanan dalam 2 kali sebulan. Sekiranya pesanan pertama dalam jumlah yang banyak maka syarikat hanya akan membuat pesanan sekali dalam sebulan. Semua urusan berkenaan penghantaran akan dibuat oleh wakil syarikat kami yang akan datang berurusan dengan anda di Malaysia. PEMBAYARAN Bagi setiap pesanan yang dibuat, syarikat kami akan membuat pembayaran penuh terlebih dahulu dan kadang kala pembayaran COD bergantung kepada keadaan. Anda perlu pastikan produk telah sedia di tangan anda sebelum wakil syarikat kami datang ke Malaysia berurusan dengan anda. Maklumkan saya jika anda benar berminat dan serius dengan kerjasama ini. Kerana saya tidak mahu berlaku sebarang kemungkinan yang akan menjejaskan reputasi saya dalam syarikat selepas saya berikan semua info dan perkenalkan anda kepada syarikat. Saya berharap penerangan diatas jelas, sekiranya ada sebarang pertanyaan boleh call/sms saya di talian di bawah atau berikan nombor yang boleh dihubungi untuk keterangan lanjut. Wassalam Azura Mobile: +1 903 871 7084 Office: +1 713 370 3605 Alternate Email: azura.mohammed@wilkinsgem.comSalam,

Maaf kiranya kedatangan email ini mengganggu anda. Saya Azura Binti Mohammed berasal dari Malaysia dan sekarang ini tinggal dan berkerja di Houstan, Texas, US. Saya ingin kongsikan peluang Perniagaan yang boleh memberi manfaat kepada kita.
Berikut butiran lanjut mengenai proposal ini.

PRODUK
SAPPHIRE STONE, ianya digunakan untuk membuat batu cincin, loket rantai, subang dan juga barangan perhiasan lain. Syarikat memerlukan produk ini dalam bentuk bahan mentah untuk diproses mengikut keperluan pelanggan syarikat kami.

HARGA PASARAN DAN KEUNTUNGAN
Syarikat membeli produk ini pada harga USD 2,600 per kg dimana harga pasaran di Malaysia adalah USD 2,050 per kg. Keuntungan sebanyak USD550 kita akan bahagikan 50 - 50.

KEKERAPAN/KUANTITI PRODUK DIPERLUKAN & PENGHANTARAN Jumlah kekerapan pesanan bergantung kepada jumlah kuantiti yang di pesan oleh syarikat pada satu masa. Sekiranya pesanan pertama dalam kuantiti yang sedikit maka syarikat akan membuat pesanan dalam 2 kali sebulan. Sekiranya pesanan pertama dalam jumlah yang banyak maka syarikat hanya akan membuat pesanan sekali dalam sebulan. Semua urusan berkenaan penghantaran akan dibuat oleh wakil syarikat kami yang akan datang berurusan dengan anda di Malaysia.

PEMBAYARAN
Bagi setiap pesanan yang dibuat, syarikat kami akan membuat pembayaran penuh terlebih dahulu dan kadang kala pembayaran COD bergantung kepada keadaan. Anda perlu pastikan produk telah sedia di tangan anda sebelum wakil syarikat kami datang ke Malaysia berurusan dengan anda.

Maklumkan saya jika anda benar berminat dan serius dengan kerjasama ini. Kerana saya tidak mahu berlaku sebarang kemungkinan yang akan menjejaskan reputasi saya dalam syarikat selepas saya berikan semua info dan perkenalkan anda kepada syarikat. Saya berharap penerangan diatas jelas, sekiranya ada sebarang pertanyaan boleh call/sms saya di talian di bawah atau berikan nombor yang boleh dihubungi untuk keterangan lanjut.

Wassalam

Azura
Mobile: +1 903 871 7084
Office: +1 713 370 3605
Alternate Email: azura.mohammed@wilkinsgem.com

Warta Darul Aman

Arkib