Kedah La

Kedah La versi baharu. Menggerak hati nurani dan pemikiran rakyat Kedah untuk melakukan perubahan dalam PRU14 nanti.

Terkini dari Kedah La

Thursday, April 11, 2013

Ish ish kalau orang 'berhati besar berjiwa mewah' macam ni jadi MB Kedah boleh lingkop negeri! Silap haribulan pulau Langkawi kena juai nak bayaq utang


Kediaman mewah Seorang pemimpin UMNO yang dok angan-angan nak jadi MB Kedah

Sebagai perbandingan kehidupan seorang Presiden Iran dengan sorang yang baru sahaja menjadi seorang Timbalan Menteri di dalam kabinet Najib di Malaysia ini, yang dipaparkan ini adalah rumah Mukhriz Mahathir dipetik dari web ohartis.

Kata terataionline, gambar ini telah di ambil pada hari “House Warming Party Datuk Mukhriz Mahathir”, emmm, beginikah rumah pemimpin yang di impikan oleh rakyat semua, kononnya nak diangkat jadi Menteri Besar Kedah jika BN menang?? emmm tepuk dada tanya garpu hati, rakyat makan kais pagi makan petang, kais petang makan pagi esok, emm.

Mai banding pula dengan rumah Menteri Besar Ustaz Azizan yang terletak di Jalan Sultanah, Alor Setar. Bukan salah pun Mukhriz nak buat rumah mewah...besaq Gunung Jerai pun takpa tapi nak kena siasatlah kekayaan dia tu ambik mana? 

Gaya hidup mewah, asyik berpesta-pestaan kat rumah... ish tak sesuai sungguh Mukhriz ni nak jadi pemimpin politik di Kedah, elok hang pi jadi korporat 


MB Kedah Ustaz Azizan sedang menyampaikan kuliah agama mingguan di Sri Mentaloon

Datuk Mukhriz pula sibuk dengan kuliah karaoke, sapa nak tambah ilmu bolehlah pi tadah Kitabul Karauki kat rumah dia


Cara hidup ala Barat... tak layak langsung nak jadi pemimpin rakyat Kedah yang rata-ratanya beragama Islam.Mukhriz seorang pemimpin yang lemah dan tiada wibawa tapi dia dipotraitkan supaya nampak hebat kerana......Anak Bapakkkkkk.


7 comments

Warta Darul Aman

Arkib