Kedah La

Kedah La versi baharu. Menggerak hati nurani dan pemikiran rakyat Kedah untuk melakukan perubahan dalam PRU14 nanti.

Terkini dari Kedah La

Monday, April 15, 2013

Agenda fitnah UMNO..dah pecah lubang..

Oleh : SEPATU HIJAUAduh...kantoi..kantoi lagi....
UMNO/BN ni hari-hari kerjanya memikir macamana nak pornokan pemimpin Pakatan Rakyat..
mula-mula Anwar Ibrahim...lepas tu Azmin Ali...berjangkit pula dgn setiausaha agong pas pusat, Mustafa Ali...dan nak try-try pulak pada selebriti Wan Aisyah yang akan bertanding pada PRU kali ni..

Bukan kerja mereka nak pikir macamana nak naikkan imej parti mereka..nak pulihkan 100 juta masalah dalam parti mereka..nak gilapkan akhlak puteri dan putera UMNO serta membetulkan salah laku pimpinan atasan mereka..tapi yang nyatanya..cari bahan nak fitnah pemimpin Pakatan Rakyat..siang malam..pagi petang..tak ada kerja lain..fitnah..fitnah..fitnah...agaknya mula nak tidur malam..baca doa fitnah...bangun tidur pun baca doa fitnah...maka hidup dalam fitnah siang dan malam.

Tapi bak kata pepatah...langit tak selalu cerah...laut tidak selalu bergelombang...kalau dah nama fitnah dan niat jahat..akhirnya terbongkar juga...
Apa lagi...semuanya dah kantoi......kat mana Najib dan Tok Madey nak letak muka....alamatnya..SH sarankan masuk bawah katil dan menyorok disitu sampai habis election..hehehe..tapi itu bukan jawapannya..
benda fitnah melibatkan maruah bukan benda main-main..tunggulah...bila Pakatan Rakya menguasai Malaysia nanti..mereka seperti ini akan dihadapkan dimuka pengadilan..baru mereka tau..kulit durian itu berduri atau tidak...

Sepatu Hijau...nak tunggu Najib jadi ketua pembangkang..itu pun kalau rakyat Pekan nak terima dia lagi...kalau tidak....jadilah..."surak khabar lamaaaaaa.."

Warta Darul Aman

Arkib