Kedah La

Kedah La versi baharu. Menggerak hati nurani dan pemikiran rakyat Kedah untuk melakukan perubahan dalam PRU14 nanti.

Terkini dari Kedah La

Thursday, March 7, 2013

Dah terang lagi bersuluh pun nak menipu lagi... dasar blogger UMNO


Hoii Pisau Kedah... gambaq edit tekorok cai hang!!!


Satu denia dah tahu hubungan Najib serta para pemimpin UMNO dengan puak2 kesultanan Sulu, akibat tersepit dengan pendedahan tiba-tiba sebuah blog upahan UMNO Pisau Kedah mendakwa bahawa gambar yang melibatkan Najib adakah superimpose.. puihh tekorok cai hangg! Gambar tu diambil dari Facebook Esmail Kiram II, sapa dok edit mai mana. Hangpa yang edit gambar akibat terkantoi... mai tengok gambar-gambar asai ni...
Mai pulak tengok pembohongan blogger upahan UMNO (Pisau Kedah) kat bawah nii..

Memalukan !!! Kitab Puak PKR Kantoi Kencing Penyokongnya
Kitab No 1 juak2 Anwar iaitu Suara Kaldaian nampaknya sudah hilang modal untuk menjawab dakwaan media & perisikan  Filipina yang mengaitkan Anwar sebagai dalang krisis di Lahad Datu.

Sebabnya Anwar takut untuk jawab  pendedahan di Reuters juga perisik Filipina termasuk menjelaskan mengapa  dia bertemu Nur Misuari dan kenapa Tian Chua dan Selvarasa berangkat ke Manila? Persoalan ini tidak dijawab mereka tetapi lebih melihat Pakatan Rakyat cuba mengalih perhatian rakyat dari memikirkan persoalan itu dengan taktik lain.

Hari ini tajuk utama akbar suara keadilan 5 Mac sendiri mengeluarkan satu fitnah yang keras, ‘Najib Janji Tanah Untuk Tentera Sulu’.

Di samping itu disertakan gambar Najib bersama kerabat kesultanan Sulu .  Yang bodoh dan bangangnya puak2 pakar fitnah suara keadilan ini   ,  gambar Najib itu sebenarnya adalah  super impose bila ditunjukkan  gambar yang asal & asli . 

Hahaha ... Begitu lah  desperado nya akhbar FITNAH No 1 PKR ... tak boleh jawab tentang tuduhan terhadapa bosnya , mula lah nak reka fitnah untuk Najib . 

Warta Darul Aman

Arkib