Kedah La

Kedah La versi baharu. Menggerak hati nurani dan pemikiran rakyat Kedah untuk melakukan perubahan dalam PRU14 nanti.

Terkini dari Kedah La

Sunday, January 13, 2013

Tengok foto ni dulu... dok tengah upload nii


Oleh: MKBB

Minta maaflah Mat Kering keletihan baru sampai balik pukoi 4 pagi tadi. Ni baru boleh mengadap komputer... insyaAllah MK akan upload sebahagian foto yg crew Kedah La ambik sendiri, campur foto2 terbaik kutip dari rakan blog.

Media BN, termasuk blog upahan UMNO lapor himpunan tak dapat sambutan... ada kot 35 ribu, jangan gelak kat depa. Biag piilah kat depa, tengah dok nazak nak habih umog becakap pun merapulah.

Kat atas ni himpunan 35 ribu orang yang diambil dari blog Hafiz Azmi... takkan hangpa tak percaya kot gambar betoi tu bukan edit-edit tang mana, hangpa pecaya sudahlah jangan dok pikiag2.. UMNO bukan suka sangat rakyat yang suka pikiag keh keh keh..

 
Kat atas ni pulak Himpunan Kebangkitan Rosmah kat tepi Tasik Pedu yang kerah budak2 sekolah.. tengok bawah payung tu. Jumlah kehadiran ikut Utuisex Meloya ialah 12 ribu, maknanya Himpunan SAMSIDAR (depa kata) cuma tiga kali ganda tu saja... Keh Keh Keh..
 
Nota: SAMSIDAR = Solidariti Anak Malaysia Sayangkan Islam Dan Anti Rasuah
 
Tunggu sat noo.. Puteri Bulan dok tengah upload, satgi siaplah tuu...

Warta Darul Aman

Arkib