Kedah La

Kedah La versi baharu. Menggerak hati nurani dan pemikiran rakyat Kedah untuk melakukan perubahan dalam PRU14 nanti.

Terkini dari Kedah La

Thursday, January 17, 2013

Sampai bila nak membiarkan MCA, Gerakan menghina Islam


Oleh: Mat Pisau

Sehingga kini tiada tindakan diambil terhadap ahli MCA seumur hidup Patrick Teoh kerana menghina Islam, ekoran langkah kerajaan negeri mengharamkan persembahan lucah di negeri ini.... lalu Cina MCA ini telah membidas kerajaan PAS dengan Islam sekali.

Dia tidak diambil tindakan setelah meminta maaf. Mudah saja undang2 BN kat Malaysia ni.. hina Islam lepas tu minta maaf selesai. Haritu boss nombor 1 Patrick iaitu Chua Soi Lek hina hudud dan Islam, lepas tu ketua Pemuda Gerakan Tan Keng Liang hina Islam juga pasai bantah peraturan berpakaian sopan dalam Islam. Dua2 tu langsung tak minta maaf tapi undang2 malaysia yang dicipta oleh BN langsung tidak dapat diguna terhadap penghina Islam.

Sebabnya mudah saja... Patrick, Alek dan Aleng adalah kroni BN. Apa saja yang dibuat oleh BN maka UMNO akan buat pekak badak. Tapi kalau yang buka mulut tu Cina DAP... puhhh puak2 tu mengamok macam lembu khinzir.

Cukup-cukuplah tu UMNO... elok putuskanlah hubungan dengan MCA dan Gerakan, mengarut saja dok kawan dengan depa. Pakat tinggai UMNO tu ramai-ramai mai joint PAS.... sampai bila hangpa nak bersubahat dengan puak anti Islam.Warta Darul Aman

Arkib