Kedah La

Kedah La versi baharu. Menggerak hati nurani dan pemikiran rakyat Kedah untuk melakukan perubahan dalam PRU14 nanti.

Terkini dari Kedah La

Wednesday, January 30, 2013

Kalau pi Gaza setakat nak buat modai cari undi... baik hangpa pi Danork!!!Oleh: Diuk of Kedah

Maka berhari-hari media pecacai BN pukul canang kononnya hebat sungguh Rosmah dan Najib sanggup pi Gaza bantu rakyat Palestin. Hebat sungguhlah depa ni karna berani pi tempat sasaran serangan Israel, silap-silap mati kena bom kata pecacai UMNO. Walhal, sebelum najib pijak bumi Gaza yahudi Zionis dah arah jangan lakukan apa-apa serangan terhadap Gaza.

Ikhlaskah Rosmah Najib (RN) nak bantu Palestine??? Pap pap piiirahhhh!!!


Apa yang dilakukan itu hanyalah sebuah sandiwara bagi mengaburi umat Islam di Malaysia kononnya RN bantu rakyat Palestin, jadi RN harap dengan lakonan itu maka meningkatlah undi Melayu untuk BN setelah banyak kajian dibuat undi untuk BN dan Najib jatuh merudum. Tapi umat Islam di negara ini taklah bodoh sangat menilai yang mata cincin RM24 juta dan yang mana cincin manikuran RM24.

Lakonan itu tidak dapat menutup kejahatan UMNO BN yang mengkhianati umat Islam di Malaysia apabila mereka sedekahkan RM77 juta duit rakyat pada Yahudi APCO, sebagai balasan Yahudi APCO itu bantu RN dan BN untuk pertahankan kuasa, sebagai penasihatlah konon-konon. Ramai percaya, lawatan RN ke Gaza itu juga diatur oleh Yahudi APCO.

Kalau kalimah Allah yang mulia pun sanggup dijadikan alat oleh UMNO sebagai modal politik mereka dapatkan undi, maka penderitaan rakyat Palestin apalah sangat... semuanya digunakan untuk ditukar dengan sokongan.. di saat nazaknya BN.

Nasihat Diuk untuk RN... kalau pi Gaza hanya untuk cari undi, baik hangpa pi Danork, tak habih banyak sangat duit rakyat. Keh Keh Keh...

Warta Darul Aman

Arkib