Kedah La

Kedah La versi baharu. Menggerak hati nurani dan pemikiran rakyat Kedah untuk melakukan perubahan dalam PRU14 nanti.

Terkini dari Kedah La

Tuesday, September 25, 2012

Musuh Islam sudah berada bersama kerajaan yang memerintah

Oleh: Kelah Times


Musuh Islam sudah jejak kaki di bumi Malaysia. Zionis APCO telah dibiayai oleh kerajaan yang memerintah menggunakan RM77 juta duit rakyat sebagai penasihat. Nampaknya musuh-musuh Islam sudah tidak perlu belayar atau terbang untuk menjajah atau menghuru-harakan bumi bertuah ini. Mereka tidak perlu mengeluarkan duit tetapi mereka dibiayai oleh talibarut mereka iaitu UMNO.

Apa yang perlu mereka lakukan ialah memberi nasihat yang salah kepada kerajaan Be End untuk menghancurkan Islam di negara ini. Rakyat Malaysia bernama UMNO ini boleh dianggap musang berbulu ayam atau gunting dalam lipatan. Dengan sedikit anugerah pujian dari musuh Islam, mereka sanggup melakukan apa saja arahan demi menghancurkan apa yang sedang dinikmati.


Dengan berada bersama Be End, Zionis APCO mereka bebas menasihati apa saja ke arah perpecahan ummah. Apakah LOGIK UMNO menggunakan duit rakyat untuk membiayai musuh Islam untuk sehingga RM77 juta? Bukankah dengan duit sebanyak itu banyak manfaat untuk ummah dapat dibuat?

Ini pakar-pakar pemikir UMNO yang rata-rata berkelulusan SPR dan SPM bolehlah memerah otak untuk menjawab.

Warta Darul Aman

Arkib