Kedah La

Kedah La versi baharu. Menggerak hati nurani dan pemikiran rakyat Kedah untuk melakukan perubahan dalam PRU14 nanti.

Terkini dari Kedah La

Sunday, June 26, 2011

Tak habih-habih perbodohkan rakyat... bertobatlah wahai UMCO


Puak Terdesak Di Perlis! Sehinggakan Kereta Orang Awam Dicat Demo 'Bersih'!!

Di Kangar Perlis terdapat kenderaan orang awam disembur cat oleh pihak tertentu yang dipercayai provocator UMNO Be End untuk menghasut rakyat membenci penganjur Bersih.

Bagi meyakinkan lagi rakyat bahawa itu 'kerja orang PAS' cat yang digunakan berwarna hijau. Alahai.. nak provok rakyat style 60an, tak makan dah aihh. Orang la ni cerdik belaka, tinggai hak tak berapa cerdik dok sokong UMNO buta tuli tanpa guna kepala otak. Orang PAS tak bodoh nak buat kerja bagi orang marah macam tu...

Adakah puak UMNO Be End sangat desperate untuk melawan kebangkitan rakyat sampai sanggup buat apa saja, tak kira halal haram?

Pakat-pakat pikiag laa noo...

Warta Darul Aman

Arkib